Wie zijn wij?

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door katten en dat blijft steeds groeien. De beslissing om met katten te fokken is dan ook niet over één nacht ijs gegaan !

IMG_1027

Wij zijn grote liefhebbers van de Burmees omdat wij dit heel bijzondere katten vinden; ze zijn lief, sociaal en aanhankelijk. Ze zijn mooi, speels, spontaan, vol vertrouwen en zeer intelligent. Zoals de Burmees  deelneemt aan het gezinsleven, kan je gerust stellen dat leven met dit ras nooit zal vervelen, ze hebben zo hun eigen gevoel voor humor en hebben steeds een weerwoord klaar !

IMG_1026

Burmesen  hebben gezelschap nodig en worden heel ongelukkig als je ze te lang alleen laat. Daarom best goed nadenken over de persoonlijke leefsituatie alvorens je een Burmees  in huis haalt . Er is maar één ding beter dan één Burmees, en dat zijn twee Burmesen !

Bij al onze katten en kittens staat gezondheid voorop, we streven ernaar om het ras steeds te verbeteren en gezond te houden. Onze katten worden dan ook met regelmaat getest op FIV (kattenaids) en FeLV  (kattenleukemie) en zijn GM2 negatief (burmese gangliosidosis).

Wij plannen zo nu en dan een nestje Burmesen in de kleuren Lilac, Chocolate, blauw en bruin .

Bruin

20130811-221137.jpg

Chocolate

burmees chocolat 1

Blauw

burmees blauw

Lilac

IMG_0955

 

Geniet alvast van jullie bezoek !

Joke Marth Sint-Andries/Brugge Belgium

Contactadres: mukkinara@gmail.com

Akina en Itan : “Hey Birdy…”

Advertenties