Herplaatsingen

Wij hebben momenteel geen herplaatsers.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Waarom herplaatsen wij?

    1. De leeftijd van een poes om zonder veel problemen nestjes te krijgen en groot te brengen varieert van 1 jaar tot gemiddeld 4/5 jaar. Het kan ook best dat poezen langer nestjes kunnen grootbrengen, echter is de kans op problemen wel groter.

Poezen mogen niet te frequent krols zijn en ook niet jarenlang de pil krijgen. Dit is niet goed voor ze.

De fokaspecten zijn uiteraard ook van belang.
Soms kan een kitten van je poes nog beter aansluiten bij het doel wat je voor ogen hebt en wil je met haar verder…

Sommige potente katers kunnen na enige tijd onrustig worden. Dan wordt het tijd om een blijvende thuis voor hen te vinden.

Soms gebeurt het dat bij potente poezen conflicten ontstaan. Dan is het gewenst de groep te herbekijken zodat er opnieuw rust is.

Een kat herplaatsen vinden wij niet fijn. We zouden ze wel allemaal zelf willen houden, maar dat is niet haalbaar. We zoeken daarom steeds naar goede, blijvende plaatsjes.

Burmezen  hebben graag met regelmaat de onverdeelde aandacht van hun mensen.

Voor de toekomstige eigenaar heeft dit enkele voordelen :

– De kostprijs is een stuk lager dan bij kittens (400 euro).
Voor heel jonge dieren van max 2 jaar is dat iets meer 450 euro.  Deze dieren zijn steeds gesteriliseerd of gecastreerd en daarvan hersteld !
– Herplaatsers zijn uiteraard heel mooie katten…
– Ook katten kennen tussen de 8 en de 18 maand een puberteitsperiode. Hierin kunnen ze echte vlegels zijn. Herplaatsers zijn hier al overheen.
– Deze katten zijn het gewoon met andere katten samen te leven. Zij kunnen, mensgericht als ze zijn, dan nog meer genieten van hun mens, doordat ze de aandacht met minder moeten delen.

Advertenties